Roadtrip 2018, päivä 6 / Espanjasta Portugaliin

Keskiviikko-aamu meni tavaroita pakkailessa ja asuntoa siivotessa. Puolelta päivin matkamme jatkui kohti Portugalin Portimaoa, jossa meidän seuraava majoitus olisi.

Matka meni auringonkukkapeltojen keskellä ja matkalla pyähdyimme Setenilin kylään, joka on osittain rakennettu kallioiden alle.

Setenilistä jatkoimme Sevillaan lounaalle ja kävimme myös katsomassa paikallisen nähtävyyden Plaza de Espanan.

Loppumatka Portugaliin menikin isompia teitä, mutta vältellen maksullisia motareita, lähinnä siksi koska Portugalin tiemaksut tuntuvat olevan kovin vaikeita, pitäisi olla ties millaista laitetta maksuille.

Portugalin puolelle päästyämme tie kapeni ja huononi. Osittain tie oli niin kapea, että kaksi autoa ei olisi mahtunut rinnakkain eikä näkyvyyttä tietenkään ollut tälläkään kertaa mutkien taakse.

Päästyämme N125-tielle tie kyllä leveni, mutta huonokuntoisuus jatkui koko loppumatkan.

Huoneistohotellimme Praia Mar apartmentos Portimaossa löytyi helposti ja ilmainen parkkipaikkakin löytyi ihan vierestä. Sisäänkirjautuminen tapahtui nopeasti ja huoneen saimme 11. kerroksesta.

Kävimme vielä illallisella rannassa eräässä intialaisessa ja kiertelimme rannan kautta takaisin hotellille. Yöelämää tuntui kohteessa riittävän, jopa karuselli lapsille oli vielä puolilta öin auki.

Hotellille palattuamme menimme hetipian nukkumaan, sillä seuraavaksi päiväksi meillä oli luvassa veneretki Benagilin luolille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s